تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
تحقیق درمورد آب پنير


مقدمهتعریف: آب پنير whey بخش آبكی و جدا شده از شیر است كه معمولا بر اثر اضافه كردن اسید، حرارت دادن یا انعقاد مایع پنيری بدست می‌آید. این ماده غیر شفاف و رنگ آن زرد مایل به سبز است. براساس تعریف ارائه شده توسط فدراسیون بین المللی محصولات لبنی (IDF) تعریف پنير بصورت زیر آمده است: « پنير فراورده ای است تخمیری یا تخمیر نشده كه بدنبال انعقاد شیر كامل، پس چرخ و مخلوط این مواد بدست می‌آید و حداقل ماده خشك آن 24% است و قسمت جدا شده از آن آب پنير نامیده می‌شود».در واقع پنير از فاز امولسیون ( چربی) و سوسپانسیون مسیلی تشكیل می‌شود. این فاز در برگیرنده مواد محلول در چربی مانند ویتامین‌ها و مواد كلوئیدی همراه با كازئین است در حالیكه آب پنير شامل فاز محلول شیر است و عمدتا حاوی لاكتوز، پروتئین یا پروتئین محلول یا پروتئین آب

ادامه مطلب  
300 - دانلود پروژه: بررسی نقش و كاربرد میكروارگانیزم‌ها در تهیه مواد لبنی


         فرمت فایل:   ورد – Word و قابل ویرایشتعداد صفحات:    124  نقش میكروارگانیزم‌ها در مراحل رسیدن پنير:پنير فرآورده‌ای است كه در نتیجه انعقاد شیرگاو، گوسفند، بز، گاومیش و یا مخلوطی از دو یا چند نوع از آنها و یا از whey (آب پنير) بدست می‌آید. شیر مورد استفاده با یكی از روشهای متداول پاستوریزه می‌شود و به كمك مایه پنير و با استفاده از باكتریهای آغازگر مجاز، منعقد می‌شود. پس از جدا نمودن آب پنير (whey)، لخته در آب نمك نگهداری می‌شودو بعد از طی مراحل رسیدن آماده مصرف می‌گردد. غلاوه بر این، بر طبق استاندارد فرانسه، پنير دارای این خصوصیات است:1- پنير می‌تواند فرآورده‌

ادامه مطلب  
پنير پروسس و جانشینها یا محصولات پنيری بدلی


  مقدمهفرآورده ها محصولات در این گروه از محصولات پنيری با پنيرهای طبیعی متفاوت است به این صورت که آنها به طور مستقیم از شیر یا شیر آبگیری شده ساخته نمی شوند اما تا اندازه ای دارای اجزاء گوناگونی مانند پنير طبیعی، شیر پس چرخ، آب، روغن کره، کازئین ، کازئیناتها، دیگر ترکیبات لبنی، روغن نباتی، پروتئینهای گیاهی و ترکیبات جزئی هستند. دو دسته اصلی بنام محصولات پنيری فرآیند شدة پاستوریزه و جانشین ها یا محصولات مصنوعی وجود دارد که به علاوه ممکن به اجزاء دیگری نیز تقسیم بندی شود که بستگی به ترکیبات و نوع و میزان (سطح) اجزاء تشکیل دهنده مورد استفاده دارد. (جدول 1 – 18) اقلام منحصر به فردی که در پائین ذکر می شود از آن جمله است.فرآورده های پنير پرورده پاستوریزه شده : فرآورده های پنير پروردة پاستوریزه شده (PCPS) بوسیله خر

ادامه مطلب  
تحقیق جامع و کامل درباره كاربرد میكروارگانیزم‌ها در تهیه موادلبنی


فرمت فایل : word  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 81 صفحه     مقدمه:شیرامولوسیون پیچیده‌ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاكتوز دارد كه البته در صد آب و چربی از شیر یك گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزه‌های متفاوتی دارند و به علت داشتن آب كمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است. تخمیر شیر در شرایط دمایی مناسب صورت می‌گیرد و بسته به نوع مخمر، نوع شیر و شرایط فرایند محصولات متفاوت تولید می‌شود. ارگانیزم‌های عمده‌ای كه شیر را به محصولات لبنی فرعی تبدیل می‌كنند، شامل لاكتوبا سیلوس‌ها و استرپتوكوكها هستند.استرپتوكوكهای

ادامه مطلب  
دانلود مقاله پنير


پنير فرآورده غذایی ای است که از شیر بریده شده (ترش شده) حیوانات تهیه می شود. معمولاً در تهیه پنير از شیر گاو استفاده می کنند؛ گرچه گاهی شیر بز، گوسفند یا حتی گاومیش هم به کار می رود. اغلب، برای ترش کردن شیر از پنير مایه استفاده می کنند. ولی گاهی سرکه یا آبلیمو هم به کار می رود. پنير مایه، آنزیمی است که در قدیم از بافت داخلی شکم گوساله بدست می آمد. امروزه ماده ی جایگزین آن در آزمایشگاه تهیه می شود و به عنوان پنير مایه کاربرد دارد. برای کاهش پ هاش، تغییر بافت و ایجاد طعم بهتر، به پنير باکتری اضافه می کنند. رنگ طبیعی پنير از سفید تا زرد متغیر است. به برخی انواع پنير هم ادویه اضافه می کنند که به دلیل ایجاد تنوع در تولید انواع پنير می باشد. انواع و طعم های مختلف پنير به نوع باکتری به کار رفته، میزان چربی شیر، تنوع در مدت زمان، و نحوه ی عمل آوردن پنير بستگی

ادامه مطلب  
پاورپوینت پروژه تولید پنير پیتزا


مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر استتعداد اسلاید : 25 اسلایدبسم الله الرحمن الرحیم پروژه تولید پنير پیتزا پنير پیتزا (به انگلیسی: Pizza cheese) نوعی پنير پرورده پاستوریزه است که در تهیه پیتزا به‌کار می‌رود. این گونه پنير به دو فرم صنعتی و سنتی وجود داشته و برای به‌کارگیری آن، به شکل‌های گوناگونی چون رشته‌ای، ورقه‌ای و ... به‌کار گرفته می‌شود. این پنير در فرآیند تهیه پیتزا، با ذوب شدن بر روی سطح این غذا، تاثیر کشسان و چسبنده خود را نشان می‌دهد. این پنير با پنير موزارلا فرق دارد و از بافتی نرم برخوردار است. پنير موزارلا از مهم‌ترین محصولات خانواده پاستافیلا است و منشاء پیدایش آن جنوب ایتالیاست و در زبان ایتالیایی پاستافیلا به پنيرهای نرم و کشدار می‌گویند. وجه تمایز ای

ادامه مطلب  
تحقیق درباره پنير


این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 32 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید. لینک دانلود پایین صفحه  پنير ، فرآورده ای است متشکل از چربی و پروتئین شیر ، به همراه کلسیم و فسفری که به صور مختلف با پروتئین شیر ترکیب شده اند . مخلوط به روشهای مختلفی ، از شیر استخراج می گردد که برخی از این روشها ، جدید و برخی دیگر قرنها پیش ابداع شده اند . پنير حاوی آب کمتری درمقایسه باشیر است ، بنابراین می توان گفت : پنير، شیری است که تاحدی آبگیری شده باشد . میزان آبگیری برحسب نوع پنير متفاوت است . در برخی موارد، مقدار آب باقی مانده درپنير، متفاوت است در برخی موارد ، مقدار آب باقی مانده در پنير، اثر زیادی بر قابلیت نگهداری و

ادامه مطلب  
پاورپوینت پنير و انواع آن


       نوع فایل: power pointقابل ویرایش  27 اسلاید قسمتی از اسلایدها:پنير فرآورده غذایی ای است که از شیر بریده شده (ترش شده) حیوانات تهیه می شود. معمولاً در تهیه پنير از شیر گاو استفاده می کنند؛ گرچه گاهی شیر بز، گوسفند یا حتی گاومیش هم به کار می رود. اغلب، برای ترش کردن شیر از پنير مایه استفاده می کنند. ولی گاهی سرکه یا آب لیمو هم به کار می رودپنير مایه، آنزیمی است که در قدیم از بافت داخلی شکم گوساله بدست می آمد. امروزه  ماده ای جایگزین آن در آزمایشگاه تهیه می شود و به عنوان پنير مایه کاربرد دارد.برای کاهش PH، تغییر بافت و ایجاد طعم بهتر، به پنير باکتری اضافه می کنند. رنگ طبیعی پنير از سفید تا زرد متغیر است. به برخی انواع پنير هم ادویه اضافه می کنند که به دلیل ایجاد تنوع در تولید انواع پنير م

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد شرکت تولیدی پنير پرمایون


13 صفحه word | فونت Tahoma سایز 12 | قابل اجرا در آفیس 2007 و نسخه های جدیدتر | قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از فایل مجوزهای لازم جهت راه اندازی طرح:مجوز رسمی از وزارت کار و امور اجتماعیمجوز رسمی از سازمان بهداشت کشورمجوز رسمی از سازمان مسکن و شهر سازیبرخورداری از علامت استاندارد کالا بررسی فنی:دومین مبحث مطروحه در فرایند پروژه مربوط است به بررسی فنی که در این باب به موضوعاتی مانند مشخصات فنی محصول ،روش تولید ،ماشین آلات،تاسیسات و تجهیزات، وسایل حمل و نقل، مواد اولیه و مشخصات فنی نیروی انسانی و نوع تخصص،مکان و خصوصیات آن و مسا ئلی  از اینگونه که در مورد چگونگی تولید مطرح میشود ،می پردازد.                      

ادامه مطلب  
پاورپوینت پنير و انواع آن


         نوع فایل: power pointقابل ویرایش  27 اسلاید قسمتی از اسلایدها:پنير فرآورده غذایی ای است که از شیر بریده شده (ترش شده) حیوانات تهیه می شود. معمولاً در تهیه پنير از شیر گاو استفاده می کنند؛ گرچه گاهی شیر بز، گوسفند یا حتی گاومیش هم به کار می رود. اغلب، برای ترش کردن شیر از پنير مایه استفاده می کنند. ولی گاهی سرکه یا آب لیمو هم به کار می رودپنير مایه، آنزیمی است که در قدیم از بافت داخلی شکم گوساله بدست می آمد. امروزه  ماده ای جایگزین آن در آزمایشگاه تهیه می شود و به عنوان پنير مایه کاربرد دارد.برای کاهش PH، تغییر بافت و ایجاد طعم بهتر، به پنير باکتری اضافه می کنند. رنگ طبیعی پنير از سفید تا زرد متغیر است. به برخی انواع پنير هم ادویه اضافه می کنند که به دلیل ایجاد تنوع در تولید ا

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi