تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
دانلود تحقيق تهيه ادويه فلفل قرمز با استفاده از خشک کن صنعتي


مقدمه ........................................................................................................................................................1چكیده.........................................................................................................................................................2تاریخچه ....................................................................................................................................................3آناتومی و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی فلفل قرمز .........................................................................9ترکیبات و مواد موثر فلفل قرمز .............................................................................................

ادامه مطلب  
دانلود پروژه تهيه ادويه فلفل قرمز با استفاده از خشک کن صنعتي


ادويه به هر قسمت از گیاه خشک شده ای اطلاق می گردد که بعنوان چاشنی و طعم دهنده به غذا افزوده می شود. برخی از انواع ادويه نیز بعنوان رنگ دهنده استفاده می شوند. ادويه ها نقش مهمی در کیفیت مواد غذایی از نظر عطر و طعم دارند از طرفی می توانند غذا را تا حدی در برابر میکروبها حفظ نمایند.ایالات متحده آمریکا ، بزرگترین مصرف کننده و وارد کننده ادويه در دنیاست. از سال 1980 مصرف ادويه در امریکا دو برابر شده و به حدود 8/1 کیلوگرم به ازای هر نفر در سال رسیده است . جمعیت در حال رشد و تمایل به مصرف کمتر نمک و در عوض مصرف بیشتر ادويه جات بعنوان جبران کننده طعم ، باعث این تقاضا شده است. اکثر ادويه ها به صورت خشک مصرف می شوند و رطوبت موجود در آنها باید در حدی باشد که از رشد کپکها جلوگیری گردد.ادويه های کاپسیکوم[1] ، محصولات جدید

ادامه مطلب  
تحقيق در مورد فلفل سیاه


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 8 صفحه
 قسمتی از متن .doc : 
 
فلفل سیاه (PIPER NIGRUM):
در تیره پیپراسه(PIPERACEAE) قرار دارد و میوه آن بصورت خشك و پودر بعنوان ادويه مصرف دانه ها بصورت خشك و یا ترشی انداخته موجود می باشنـد. طعـم تـنـد و تـیز فلفل دانه ها عمدتا به خـاطر میگردد. میوه آن فلفل دانه(PEPPERCORN) نام دارد. فلفل سفید، سیاه، قرمز و سبز همگی از همین میوه بدست می آیند. رنگ فلفل عرضه شده به زمان برداشت و شیوه عمل آوردن فلفل دانه بستگی دارد. میوه نارس فلفل پس از چیده شدن، خشك شدن و تخمیر شدن به فلفل سیاه تبدیل میشود. فلفل سفید از میوه های كاملا رسیده تهيه میشود. در تهيه این نوع فلفل پوسته های خارجی دانه پس از خیساندن جدا میشوند. در

ادامه مطلب  
آشنایی با نحوه و شرایط اخذ پروانه طرحهای دامپروری صنعتي


آشنایی بانحوه و شرایط اخذ پروانهطرحهای دامپروری صنعتيبا توجه به افزایش روزافزون درخواست احداث طرح های صنعتي دام و طیور از طرف علاقه مندان، سرمایه گذاران و فارغ التحصیلان بخش کشاورزی و عدم وجود منبع خاصی جهت کسب اطلاعات مورد نیاز برای تصمیم گیری در نحوه و میزان سرمایه گذاری و نوع طرح انتخاب شده ب هنظر م یرسد ارائه مطلبی که اطلاعات بیشتری از مراحل اخذ یک مجوز و همچنین بیان پارامترهایی که در انتخاب زمین مورد نیاز بایستی مد نظر قرار گیرد ضروری باشد. لذا بر اساس مستندات قانونی موجود، در این نوشتار به تشریح مراحل تصمیم گیری و انتخاب زمین جهت اجرای طرح صنعتي دام و طیور پرداخته شده است. امید است مطالعه این مقاله دیدگاه کلی در خصوص شرایط احداث یک طرح صنعتي، نحوه انتخاب زمین و شناخت از مراجعی که در اجرای این پروژه به نوعی د

ادامه مطلب  
فلفل سیاه


فلفل سیاه (PIPER NIGRUM):12 صفحهدر تیره پیپراسه(PIPERACEAE) قرار دارد و میوه آن بصورت خشك و پودر بعنوان ادويه مصرف دانه ها بصورت خشك و یا ترشی انداخته موجود می باشنـد. طعـم تـنـد و تـیز فلفل دانه ها عمدتا به خـاطر میگردد. میوه آن فلفل دانه(PEPPERCORN) نام دارد. فلفل سفید، سیاه، قرمز و سبز همگی از همین میوه بدست می آیند. رنگ فلفل عرضه شده به زمان برداشت و شیوه عمل آوردن فلفل دانه بستگی دارد. میوه نارس فلفل پس از چیده شدن، خشك شدن و تخمیر شدن به فلفل سیاه تبدیل میشود. فلفل سفید از میوه های كاملا رسیده تهيه میشود. در تهيه این نوع فلفل پوسته های خارجی دانه پس از خیساندن جدا میشوند. در تهيه فلفل قرمزاز میوه های رسیده استفاده شده و در ضمن عمل خشك كردن دانه ها بسرعت انجام میگیرد، تا از تخمیر فلفل دانه ها جلوگیری شود. برای تهيه فلفل سبز دانه های زرد و نارس فلفل برداش

ادامه مطلب  
تحقيق درباره ی فلفل سیاه (PIPER NIGRUM)


لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )تعداد صفحه : 8 صفحهقسمتی از متن .doc : در تیره پیپراسه(PIPERACEAE) قرار دارد و میوه آن بصورت خشك و پودر بعنوان ادويه مصرف دانه ها بصورت خشك و یا ترشی انداخته موجود می باشنـد. طعـم تـنـد و تـیز فلفل دانه ها عمدتا به خـاطر میگردد. میوه آن فلفل دانه(PEPPERCORN) نام دارد. فلفل سفید، سیاه، قرمز و سبز همگی از همین میوه بدست می آیند. رنگ فلفل عرضه شده به زمان برداشت و شیوه عمل آوردن فلفل دانه بستگی دارد. میوه نارس فلفل پس از چیده شدن، خشك شدن و تخمیر شدن به فلفل سیاه تبدیل میشود. فلفل سفید از میوه های كاملا رسیده تهيه میشود. در تهيه این نوع فلفل پوسته های خارجی دانه پس از خیساندن جدا میشوند. در تهيه فلفل قرمزاز میوه های رسیده استفاده ش

ادامه مطلب  
شناسه محصول: 827 نا موجود

جا ادويه طرح برج


قیمت : 44,000تومان




برچسب ها :جا ادويه طرح برج ,













توضیحات محصول





جا ادويه طرح برجمحصولی کاربردی و زیبادارای 12 مخزن جهت نگهداری انواع ادويه جاتساخته شده از اکرولیک شفاف و مقاومدارای پایه گردون جهت سهولت دسترسی
قیمت : 44000 تومان
جا ادويه طرح برج یک ست زیبا می باشد که تمام ادويه های شما را با رنگ های شاد و زیبا نمایش خواهد داد. با برج ادويه هم جدیدترین مدل جای ادويه جات را داشته باشید و هم یک ست 12 تایی از ظرف ادويه دارید که انواع ادويه ها را میتوانید در آن جا دهید. برج ادويه دارای پایه گردان برای سهولت در دسترسی بوده و درب های آن به صورت نمک پاش بوده و

ادامه مطلب  
طرح توجیهی تولید ملات خشک


در کشور ما تهيه بتن و ملات جهت ساخت بنا به ۲ روش صورت می‌پذیرد. در روش اول که به روش سنتی اختلاط کارگاهی معروف است، شن، ماسه، سیمان بصورت جداگانه خریداری شده و در گوشه‌ای از کارگاه بصورت دستی و کاملاً غیر اصولی با آب مخلوط شده و در ساخت بنا مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روش دارای معایب فراوان بوده که بطور کلی عدم نظارت بر مصالح مورد استفاده، پرت مصالح، خطای نیروی انسانی، سرعت پایین اجرا، آلودگی محیط زیست، مشکلات دپو و نگهداری مواد و مصالح، هزینه پرسنلی بالا، کیفیت و عمر پایین بتون، عدم ساخت بتون و ملات ویژه برای بخشهای مختلف بنا و محدودیت در آزمایش نمونه‌های اجرا شده را در بر می‌گیرد. در برخی موارد با توجه به آیین نامه‌ها و نظارت ویژه سازمانهای مسئول و بخشهایی از بنا که حجم بتن ریزی بالایی مورد نظر می‌باشد،

ادامه مطلب  
تحقيق همه چیز درمورد صنعتي شدن


مقدمه: 3چرا باید صنعتي شدن را مورد مطالعه قرار دهیم؟ 3فصل اول 4صنعتي شدن و توسعه 4آیا تولید برای توسعه اهمیت دارد؟ 4معیارهای برای ارزیابی صنعتي شدن: 5سود و زیان صنعتي شدن 6صنعتي شدن و توسعه 7راههای تعیین كننده فرآیند صنعتي شدن در كشورهای جهان سوم: 91-1- رشد صنعت و تجارت جهانی 10فصل دوم 12تحلیل تطبیقی از یازده اقتصاد نیمه صنعتي 12راهبردهای توسعه در یازده اقتصاد نیمه صنعتي : طرح طبقه بندی 13طبقه بندیهای متفاوت راهبردهای توسعه 13طرح طبقه بندی چهارگروهی 15اولین گروه: كره، سنگاپور و تایوان 17نتیجه گیری 30فصل سوم 32بررسی رشد صنعتي ایران 32راهبرد توسعه صادرات صنعتي 32نگاهی به وضعیت بخش صنعت كشور و رشد آن 35فصل چهارم 40بررسی رابطه توسعه صنعت با صادرات 40توسعه صنعت، ضرورت اقتصادی ملی است 41برنامه توسعه صنعت و گسترش صادرات صنعتي 44روند حركت بازارها

ادامه مطلب  
دانلود مقاله کارشناسی حسابداری بررسی مالی مجتمع صنعتي سیمان آبیك


      دانلود مقاله کارشناسی حسابداری بررسی مالی مجتمع صنعتي سیمان آبیك فهرست مطالب عنوانصفحهپیشگفتار بفهرست مطالب دفهرست اشكال حفهرست ضمائم چكیده طیفصل اول - كلیات 1مقدمه 2تعریف موضوع تحقيق 3اهمیت و ارزش تحقيق 4اهداف تحقيق 5كاربرد نتایج تحقيق 6سوالات اساسی تحقيق 7روش تحقيق8تعریف واژه ها 8خلاصه 10مباحث فصول بعدی 10فصل دوم - ادبیات موضوع 11مقدمه 12بخش یك - مباحث نظری13سیستم 13خرید 14اهداف بخش خرید 14اصول و موازین پنجگانه خرید 15وظایف و مسئولیت های بخش خرید 16ارتباط بخش خرید با بخشهای دیگر 17فرآیند یا مراحل خرید خارجی 18انبار 19عنوان صفحهانواع انبارها 19جایگاه انبار 20اهداف و وظایف انبارها20انواع موجودیهای انبارها 20انبارداری 21سیستم انبارداری و مزیتهای آن 21وظایف انبا

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi